KirppariKalle ohjeet

Rekisteröityminen onnistuu itse osoitteessa http://www.kirpparikalle.net. Voimme myös tehdä sen puolestasi, jolloin lähetämme tunnukset sähköpostiisi.

Tutustu sääntöihin, päivitä tietosi ja käy allekirjoittamassa sopimus. Tuotteiden hinnoittelun voit aloittaa vaikka heti. Voit seurata myyntejäsi tuotekohtaisesti ja reaaliajassa nettisivuilta tai mobiilisovelluksen kautta.

Hinnoittelu

Arkit tulee noutaa meiltä, jolloin tulostamme ne puolestasi. Aloituspakettiin sisältyy kolme maksutonta tarra-arkkia. Tämän jälkeen arkit maksavat 50snt/kpl.

Hintalaput voit hinnoitella myös käsin. Voit noutaa tyhjät arkit meiltä tai luoda ne Kirpparikallessa. Tulostus tapahtuu kuitenkin vain paikan päällä kirpputorilla. Tällöin merkitset vain arkin valmiiksi sen ollessa tyhjä. Myynnin seurannassa käsin kirjoitetut hintalaput näkyvät nimettöminä tuotteina.

Myynnin seuranta

Meillä voi käyttää ainoastaan Kirpparikallen viivakoodillisia hintalappuja. Näin myös myynnin seuranta on tarkkaa, sillä tuotteiden tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmään.

Kun hinnoittelu on tehty Kirpparikallessa, myynnin seurantaan kirjautuu tuotteen nimi, tuotenumero, hinta sekä myyntiajankohta. Käsin hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla näkyy tuotteen nimen sijaan tuotenumero ja muut edellä mainitut tiedot.

Hintoja ei voi alentaa lappuihin käsin, vaan on vaihdettava kokonaan uusi hintalappu. Halutessasi myyntipaikkaasi alennusmyynnin, nouda kassalta sopiva alennuslappu ja kirjaamme alennuksen suoraan järjestelmään.

Opastamme mielellämme kassalla lisää. Mukavia kirppistelyhetkiä!